Super kraftfulla bekräftelser

Bekräftelse som ett kraftfullt självhjälpsverktyg har blivit allmänt använt i vår kultur. Som med allt som växer snabbt inom social medvetenhet finns det en åtföljande potentiell missförstånd som kan sluta med besvikande resultat. Här är några guider för vad man ska göra och vad man inte ska göra för att skapa superkraftiga bekräftelser.

Behandla dig inte som en idiot

Om du känner dig sjuk och du upprepar för dig själv “Jag har det bra” kan det vara att du slösar bort din tid eller åtminstone hänger på ett hopp om att orden du säger kommer att få dig att må bättre. Kanske de kan. Men tänk på detta för ett ännu kraftfullare resultat.

Ta några steg tillbaka från uttalandet “Jag har det bra” (om du inte mår bra) och fråga dig själv vad du kan säga som känns äkta och är sant och optimistiskt. Du kanske inte vill hoppa upp och ner med ett falskt leende i ansiktet, men du kanske känner dig hoppfull eller modig. Du kanske känner dig tacksam för att du är villig att säga korta, bekräftande, kraftfulla uttalanden som ett sätt att stödja ditt sinnestillstånd. Så säg det! Du vet när du har hittat en super kraftfull bekräftelse när ingenting i ditt sinne säger “Åh verkligen!” eller ännu bättre, när du säger det, känns kroppen bra och du känner inte att du behandlar dig själv som om du var en idiot. Så det kanske är bättre för dig att säga något som “Jag känner mig hoppfull, modig och tacksam för att jag är villig att lyfta mig.” Och om detta uttalande känns verkligt och solidt och får dig att drabbas av, underskatta inte den kraftfulla effekten det kommer att få på ditt välbefinnande.

Gå inte vidare och fortsätter och fortsätter

Jag tror att nyckeln till en kraftfull bekräftelse är att den är minnesvärd. För att vara minnesvärd borde det antagligen inte vara för länge. Du kan bära det runt i din mentala ficka. Du behöver inte piska ut ett papper eller en anteckningsbok för att påminna dig själv om avsnittet du bär på. Det lever i dig och du vet det och du kan säga det enkelt, utan ansträngning och du är inte generad för att säga det. Jag tror att en bättre term för bekräftelser skulle vara Sanningsuttalanden, för det är precis där kraften i bekräftelser finns i deras sanningsenlighet. Jag har märkt att när jag skapar väldigt långa bekräftelser är det ibland ett symptom på att försöka övertyga mig själv om att något är sant, när det här inte alls är sant. Jag pratade med en man som praktiskt taget var penniless till följd av ett tyvärr beroende som han nu hade vänt med. Hans liv tog en tur till det bättre och han ville skapa en kraftfull bekräftelse för att komplettera sin nya tillväxt. Han delade med mig bekräftelsen han arbetade med. Kort, enkelt och till punkten: Jag är rik. Jag frågade honom hur det fungerade för honom och han sa: “Det är just poängen, jag känner mig lite generad att säga det.” Jag frågade honom vad som var ett mer rimligt uttalande han kunde uttala sig, det var fortfarande uppe och fortfarande bekräftande. Han kom med så många superbekräftelser att ersätta den ursprungliga med en gång. “Jag spricker av nya idéer.” “Jag är omgiven av vänner och familj som älskar mig.” “Jag mår bra.” När vi var klar med vår konversation hade han en ny metod att lägga till sitt redan kortfattade, direkta språk: gör det sant!

Följ dessa fem grundläggande guider

1. Gör dina bekräftelser spända.
2. Gör dem personliga, om dig.
3. Gör dem meningsfulla (med ord som fungerar för dig.)
4. Gör dem korta och minnesvärda
5. Gör dem sanna.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *