Tro utan tvekan

En fånge på 1500-talet skrev ett uttalande på väggarna i hans cell som upptäcktes många år senare. Han skrev: ‘Jag tror på solen även om den inte lyser. Jag tror på kärlek även när jag inte känner det. ‘

Dessa ord är en gripande påminnelse om att du kan tro på det goda i ditt liv, även om du inte kan se det eller känna det. Kom ihåg universumets kraft och källans godhet eller större makt är omni-närvarande även om du inte kan se den eller känna den.

Kom ihåg att tro på den ständigt närvarande godheten som omger dig. Oavsett vad du går igenom blir det lättare, eftersom du är omgiven av universumets stödjande energi.

Universitetets lagar garanterar resultaten när du tror utan tvekan, eftersom de är en naturlig princip som inte förändras över tiden eller med livets omskiftningar. Att tro på de universella lagarna är inte annorlunda än att plantera majs och vårda jorden. Du behöver inte undra om frön kommer att producera majs när det ges tillräckligt med näringsämnen och vatten. Majsfrön producerar bara en majsväxt.

Denna analogi gäller i ditt liv. Att tro på något trots att du inte kan se det eller känna det är tron ​​på en naturlig princip. När du tror utan tvekan kan du fortsätta att skapa dina önskningar.

Ironiskt nog begränsar människor sin förmåga att skapa på grund av tvivel eller negativ tro. När du tror på något, även om du inte kan se det eller känna det, kommer du att skapa det. Du skapar allt i ditt liv oavsett om du tror, ​​har tvivel eller negativ tro. Vad skapar du? Skapar du vad du önskar eller något annat?

Pausa nu. Överväg att förbättra din framgångsrate – tro även om du inte kan se det eller känna det.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *