Hur man ber om hjälp

När du befinner dig i svåra situationer och du är inte säker på vad du ska göra; stoppa och be änglarna om hjälp. De är alltid med dig och runt omkring dig. Vi tenderar att helt enkelt glömma att de är där och vi måste börja be om deras hjälp. Du kan be dem om hjälp med absolut allt och allt.

Ibland kanske vi tycker att något är för trivialt för att be änglarna om hjälp. Ingenting är för litet eller för stort. Det finns ett överflöd av hjälp tillgänglig för alla när som helst. Vi måste bara fråga, lita på vägledningen och följa den.

Vi kan bli mycket fångade i rädsla och det är svårt att dra oss ur den. Rädsla kommer att hindra dig från att be om hjälp så släpp rädsla och fråga helt enkelt.

Fråga! Fråga! Fråga!

Att lära sig att fråga är en viktig färdighet och en färdighet som du behöver för att fortsätta öva resten av livet. Så varför inte träna med änglarna.

Fråga efter vad du behöver; be om hjälp med dina vänskap, be om hjälp med läxor, be om hjälp med att plocka ut dina kläder till och med eller bestämma vilken film du ska hyra. De hjälper dig på sätt som du kanske inte har tänkt på förut, så fortsätt bara att fråga.

Be människor också, de gillar det!

Och naturligtvis, glöm inte att be människorna i ditt liv också om hjälp och vägledning. De är där av en anledning. De är där för att dela vad de har lärt sig för att hjälpa dig att bli ditt högsta bästa jag. Människorna i ditt liv är viktiga resurser.

Din A.C.T.I.O.N. Steg:

Öva på att be dina vänner, föräldrar, lärare, klasskamrater, tränare … om hjälp eller bara en fråga. Öva på att be änglarna om hjälp med små och stora saker. Några av de saker som jag har bett änglarna att hjälpa mig med så jag kunde öva och se hur det fungerar: ber att hjälpa mig hitta exakt vad jag behöver i butiken till ett bra pris; att sätta ett ljus runt det bästa äpplet; vilken väg att ta; att rensa mitt sinne så att jag kan förstå vad jag läser; för att hjälpa mig hitta något som jag har missat; att ringa någon vid rätt tidpunkt; du får bilden.

Bekräftelser stärker dig!

Skriv ner detta bekräftelse och säg det om och om igen. Bekräftelse: “Jag litar på och jag tror på att jag är omgiven av mina änglar och jag kan be dem om hjälp när som helst och med allting.”

Välj sedan att lita på och ha tro på att allt du någonsin behöver, vill och kan drömma om att ha kommer att tillhandahållas för dig. Jag vet, för mitt liv är beviset på att detta fungerar!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *